Medica Macháček
Uherské Hradiště
tel: 736 180 817
(volejte po 9:00)
 Blog

Ošetření vlastní plazmou je malý zázrak

publikováno: 30.4.2021

Vrátit čas o mnoho let zpět je už dnes možné, především co se týká naší kůže a jejího vzhledu. Možností, jak omlazení dosáhnout, je několik, my se budeme v tomto článku věnovat aplikaci vlastní plazmy. Tu v naší ambulanci úspěšně aplikujeme už několik let a klientky ji milují.

V čem plazmaterapie spočívá?

Plazma je látka vlastní tělu klienta, proto odpadají například obavy z nežádoucích alergických reakcí. Je nejdůležitější a doslova kouzelnou složkou naší krve a při aplikaci do kůže jí vysílá jasný signál – během následujících týdnů kůže tak říkajíc mládne před očima a vypíná se, a to díky důležitým látkám, které jí prostřednictvím plazmy dodáme.

Jemné vrásky mizí a hluboké se zjemňují. Pleť začne být během pár dnů jemnější a pružnější, působí zdravějším a mladším dojmem. Plazma dokáže velmi příznivě působit na vlasy a poradí si i s jizvami.

K čemu plazmaterapie slouží?

Jednoduše řečeno k regeneraci pleti a jejímu viditelnému omlazení. Ovšem nemusíme ji aplikovat pouze na obličej. Je velmi účinná při aplikaci na krk, dekolt nebo ruce. Tam všude ubere naší pleti léta a zanechá ji zdravější a zářivou.

Jak plazmaterapie probíhá?

Záleží, kam plazmu aplikujeme, nicméně ošetření se dá počítat na desítky minut. Určitě tedy nestrávíte v mé ambulanci celý den.

Nejprve sestřička odebere velmi malé množství vaší krve a v centrifuze oddělím plazmu od dalších složek krve. Poté aplikuji na ošetřovanou část těla znecitlivující krém a mikrojehličkami vpichuji plazmu do kůže.

Celé ošetření je bezpečné, šetrné a klientky jej velmi dobře snáší. Díky anestetickému krému je aplikace bezbolestná.

Jaké druhy plazmaterapie nabízíme?

Regen A-PRP (BCT)

Tato unikátní švýcarská technologie umožňuje připravit plazmu bohatou na krevní destičky, a to pouze z minimálního množství pacientovy vlastní krve. Aplikace plazmy spouští v pokožce hojivý proces a způsobuje nové ukládání mimobuněčné hmoty, neovaskularizaci a tvorbu kolagenu. Dochází tak ke zlepšení struktury a elasticity pokožky, sjednocení tónu pleti a vyhlazení jemných vrásek.

Cellular Matrix

Revoluční novinka v estetické medicíně, která spojuje dva léčebné koncepty do jednoho za účelem dosažení přirozených výsledků. Autologní plazma bohatá na krevní destičky v kombinaci s kyselinou hyaluronovou poskytuje pokožce hydrataci a regeneraci v jednom kroku. Zvyšuje tvorbu kolagenu, zlepšuje pružnost, odstín a sílu pokožky, koriguje jemné vrásky.

Zaujala vás plazmaterapie? Chtěli byste se o ní dozvědět víc? Zajímá vás, zda je vhodná právě pro vás? Přijďte ke mně do ambulance na konzultaci. Vše spolu důkladně probereme a zvolíme to nejlepší řešení pro vás, vaši pleť a vaši spokojenost.

popisek obrázku

kontakt

Medica Macháček s.r.o.
Havlíčkova 1239
Uherské Hradiště
686 01


tel: 736 180 817 (volejte po 9:00)
info@medica-uh.cz

Napište nám

Objednávky termínů vyšetření pouze telefonicky!
Písemný kontakt slouží k ostatní komunikaci.
Instagram

kudy k nám

Sídlíme nad lékarnou Ernest Apotheke ve 2.patře / zobrazit na mapy.cz

Zpráva byla odeslána. Děkujeme.

zavřít
Zpráva nebyla odeslána. Zadejte prosím správný název dne.

zavřít